Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, in cadrul unui eveniment la care Mercedes-Benz a oferit trei autovehicule unor federatii de sport, ca spera ca astfel de sustineri ale sportivilor romani sa aiba loc mai des. „Poate ne vom intalni o data pe luna pentru a misca ceva”, a completat Tiriac.

Declaratia lui a venit in contextul in care grupul auto a oferit cate un Mercedes-Benz Vito, pentru trei ani, pentru Federatia Romana de Tenis, Federatia Romana de Natatie si Fundatia Olimpica Romana.

„Sper sa fie numai un inceput”, a mai spus Ion Tiriac despre initiativa Mercedes-Benz Romania. Fostul tenisman a subliniat astfel ca spera ca si alte companii sa ajute sportivii romani pentru ca acestia sunt putin sponsorizati.

Tiriac a spus, totodata, ca inca asteapta un raspuns din parte statului. „Eu de luni de zile astept sa am un rezultat la propunerea pe care am facut-o statului roman de a avea fundatii mari, cum sunt in strainatate, de 100 de milioane de dolari”, a subliniat omul de afaceri.

Prezenta de asemenea la eveniment, gimnasta Andreea Raducan a spus ca „din nefericire, banii ajung mai greu la noi, sportivii”.

Citeste si:
Daimler recheama in service 60.000 de masini Mercedes-Benz
Daimler recheama in service...

Desi compania Mercedes-Benz Romania a oferit acum trei autovehicule unor organizatii sportive pentru trei ani, CEO-ul Boris Bollich a spus ca nu stie in momentul de fata daca va continua colaborarea dupa ce aceasta expira. „Avem nevoie de timp pentru a ne reveni dupa criza economica”, a declarat Billich.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Decizie neasteptata: Daimler vrea sa scoata din productie un model nou