Protestul fata de introducerea accizei suplimentare la combustibil, organizat de Partidul Miscarea Populara, se desfasoara, sambata, in Piata George Enescu din Capitala, la miting fiind aproximativ 8.000 de participanti.

Pe scena amenajata in Piata George Enescu au urcat lideri ai PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara, majoritatea purtand camasi albe si blugi, intre acestia numarandu-se Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Stefan, Florin Popescu, scrie Mediafax.

Unii dintre participantii la miting poarta veste cu sigla PMP si pancarte pe care se pot citi mesaje precum: "Nu accizei Ponta! Ponta te arde cu pompa", "Taxa Victor Viorel te arde la portofel", "Ponta, demisia", "Traian Basescu alaturi de Miscarea Populara". Participantii la miting au de asemenea steaguri cu sigla PMP si steagul Romaniei.

Organizatorii precizau ca sunt asteptati la miting zece mii de participanti, din toata tara.

Mitingul organizat de PMP in Piata George Enescu a inceput cu discursul presedintelui partidului, Eugen Tomac.

Citeste si:
Eliminarea accizei la carburanti va fi discutata in Guvern
Ministrul Finantelor, Eugen...

Acesta a spus ca "PMP vrea sa duca mai departe linia politica a lui Traian Basescu, care a dus tara inainte". "Traian Basescu inseamna Miscarea Populara", a adaugat el.

Tomac a mai spus ca PMP este un altfel de partid, format din oameni noi, tineri si este partidul care va face reintregirea nationala.

Liderul PMP a sustinut in discursul sau ca "PSD este cel mai corupt partid din Romania" si ca "Victor Ponta este specialistul in lovituri de stat care vrea sa se specializeze si in lovituri asupra portofelului", pentru ca vrea sa scumpeasca benzina.

"Suntem aici pentru ca suntem impotriva Guvernului Ponta, impotriva accizei", a mai spus Tomac.

Citeste si:
Protest la Cotroceni: circa 50 de persoane cer eliberarea lui Dragnea
Protest la Palatul Cotroceni:...

Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus, la randul sau, participantilor la miting: "Vreti sa va arda Ponta cu pompa? Va dau o veste proasta, exista cineva care vrea sa creasca pretul la combustibil peste cateva zile. Il cheama Victor Ponta".

Protestul PMP va continua cu un mars pana in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului.

PMP deruleaza campania "Ponta te arde cu pompa" de strangere de semnaturi pentru o petitie de respingere a taxei suplimentare la carburant.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, in zona Eroilor, la unul din corturile de campanie ale PMP, petitia pentru respingerea taxei suplimentare la carburant pe care Guvernul doreste sa o introduca. El a spus ca a promis ca va semna petitia PMP impotriva taxei suplimentare la carburant, dar nu va participa la mitingul pe aceasta tema pe care PMP il organizeaza sambata.

Citeste si:
800 de autocare se indreapta spre Iasi. Contramanifestantii asteapta
800 de autocare se indreapta...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Firea anunta cand incep lucrarile la Spitalul Metropolitan