MFE va face mai multe verificari pe POSDRU, in special in zona de achizitii, a declarat, vineri, la Conferinta "Mediafax Talks about European Funds", ministrul Eugen Teodorovici, precizand ca se va taia in carne vie daca se vor descoperi masini si locuinte cumparate din fonduri UE.

Ministrul Fondurilor Europene a declarat ca, in cadrul vizitei facute la Bruxelles, in perioada 18-20 martie, a discutat cu oficialii europeni despre neregulile cu fonduri europene. "Sunt situatii unde suntem obligati sa actionam pentru ca regulamentul european nu ne lasa sa preluam la nivel de buget de stat toate corectiile financiare. Zilele acestea am vorbit la Bruxelles despre acest lucru si vor fi facute foarte multe verificari pe POSDRU, in special pe achizitii", a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

Acesta a avertizat ca acolo unde vor fi gasite masini sau locuinte cumparate din fonduri europene se va taia "in carne vie". "Daca nu vrem sa schimbam sistemul, nu putem avea speranta ca va fi mai bine in 2014 si in anii care urmeaza", a mai spus ministrul.

Eugen Teodorovici a mai explicat ca sunt foarte multe contracte pe fonduri europene "unde un manager de proiect ia 10.000 de euro pe luna si nu face absolut nimic, in afara de a trimite doua e-mail-uri si a scrie o scrisoare".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri