Romanii care isi cauta un loc de munca pot aplica la unul dintre cele 3.800 de posturi la Bursa locurilor de munca organizata, vineri, in Bucuresti, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Din cele 3.800 de posturi disponibile, peste jumatate sunt pentru muncitorii necalificati, iar cele mai putine, pentru absolventii de studii superioare. Pana acum si-au anuntat participarea 127 de angajatori care au disponibile 242 de locuri de munca pentru absolventi de studii superioare, 549 pentru muncitori necalificati, 974 pentru persoanele cu studii medii, iar 2.120, pentru muncitori necalificati.

"Pana in acest moment si-au anuntat participarea 127 agenti economici, cu o oferta de 3.885 de locuri de munca", precizeaza sursa citata. Bursa locurilor de munca va incepe la ora 9.00, la Palatul National al Copiilor din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, scrie Mediafax.

AMOFM precizeaza ca ofertele agentilor economici se primesc pana in 26 martie la sediul din str. Spataru Preda nr. 12, Sector 5, dar si la sediile agentiilor de sector.

Citeste si TOPUL judetelor fruntase la angajari: aici sunt cele mai multe joburi.

Citeste si:
Cinci sfaturi pentru romanii care sunt interesati sa studieze in...
Studiile dupa BREXIT. 5...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romanii isi cauta alt job. Au "asaltat" site-ul eJobs cu CV-urile
Setari Cookie-uri