Romanii care isi cauta un loc de munca pot aplica la unul dintre cele 3.800 de posturi la Bursa locurilor de munca organizata, vineri, in Bucuresti, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Din cele 3.800 de posturi disponibile, peste jumatate sunt pentru muncitorii necalificati, iar cele mai putine, pentru absolventii de studii superioare. Pana acum si-au anuntat participarea 127 de angajatori care au disponibile 242 de locuri de munca pentru absolventi de studii superioare, 549 pentru muncitori necalificati, 974 pentru persoanele cu studii medii, iar 2.120, pentru muncitori necalificati.

"Pana in acest moment si-au anuntat participarea 127 agenti economici, cu o oferta de 3.885 de locuri de munca", precizeaza sursa citata. Bursa locurilor de munca va incepe la ora 9.00, la Palatul National al Copiilor din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti, scrie Mediafax.

AMOFM precizeaza ca ofertele agentilor economici se primesc pana in 26 martie la sediul din str. Spataru Preda nr. 12, Sector 5, dar si la sediile agentiilor de sector.

Citeste si TOPUL judetelor fruntase la angajari: aici sunt cele mai multe joburi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri