Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Roland Garros, a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova.

"Sunt mult mai emotionata acum decat inainte de finala. Este un moment deosebit pentru mine si va multumesc ca ati venit aici. Le multumesc romanilor care m-au sustinut la Paris si tuturor oamenilor care m-au sustinut in fata televizoarelor punct cu punct. Ma bucur ca am reusit aceasta performanta pentru mine si pentru Romania. Ma bucur ca sunt din Romania", a spus Halep.

Finalista de la Roland Garros a afirmat ca nu este trista, desi a fost invinsa de Maria Sarapova. "Sunt foarte fericita ca traiesc aceste clipe, sunt clipe de neuitat. Trista nu pot sa fiu dupa aceasta finala, pentru ca a fost cel mai mare meci din viata mea si din cariera mea. Nu-l voi putea uita niciodata. E prima finala de Grand Slam si am jucat la cel mai inalt nivel. Cred ca multi copii vor veni la tenis de acum inainte datorita acestui meci", a precizat Halep, care s-a fotografiat cu trofeul primit la Roland Garros.

Simona Halep considera ca jocul ei este "destul de complet". "Jocul meu e destul de complet. Nu am destula forta, insa viteza de deplasare si de executie este un avantaj pentru mine. Deschid unghiul foarte bine, joc repede si asta mi-a dat ocazia sa castig multe meciuri. Sunt numarul 3 in lume acum si nu cred ca mai sunt considerata o outsidera, insa Maria Sarapova are mai multa experienta decat mine si de aceea a fost considerata favorita inaintea finalei".

Tatal jucatoarei, Stere Halep, a declarat ca nu poate exprima in cuvinte ce simte dupa ce fata sa a ajuns in finala la Roland Garros. "Ii multumesc fetitei mele ca a fost cuminte, ne-a ascultat si ne-a facut foarte fericiti. Nu pot exprima in cuvinte ce simt acum. Multumesc intregii Romanii care a fost alaturi de ea", a spus Stere Halep.

Simona Halep a ajuns la Bucuresti la ora 19.10 cu o cursa Air France, a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda si a fost asteptata printre altii de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, de ministrul Tineterului si Sportului, Gabriela Szabo, de secretarul de stat in MTS, Carmen Tocala, si de fosta jucatoare Catalina Cristea.

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Sarapova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7.

Finala de la Roland Garros, editia 2014, a fost cea mai echilibrata si spectaculoasa din ultimii 13 ani. Tenisul practicat de cele doua sportive a fost inalta calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori - multi dintre ei romani - prezenti in tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori in picioare evolutiile din teren. A fost pentru prima oara, din 2001, cand finala feminina a French Open s-a disputat in trei seturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri