Samanii din Peru au prezis, marti, ca marea invingatoare a Cupei Mondiale 2014 va fi Brazilia, care va invinge Argentina in finala. Acestia au facut un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor, noteaza AFP.

"Am avut o viziune și aceast Cup Mondial va rmâne în America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa între Argentina și Brazilia și va fi câștigat de Brazilia", a declarat Juan Osco, cunoscut drept "amanul din Anzi".
Șamanii din trei regiuni din Peru și-au concentrat forțele la stadionul Național din Lima într-un ritual în care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo și alți mari juctori, potrivit Mediafax.

"Am vzut pe altarul mistic culoarea albastr (Argentina) și galben (Brazilial). Cele dou culori s-au amestecat și câștigtoare va fi Brazilia", a spus Osco. "Este o final de vins, o puternic forț pe care am simțit-o, Brazilia va pune capt blestemului de pe Maracana - victoria Uruguayului la Cupa Mondial din 1950 în fața Braziliei - și-l va uita odat pentru totdeauna", a mai spus Osco, care a menționat c Spania va ajunge în semifinale.

La rândul su, șamanul Julio Huaylas din Trujillo, agitând trei cranii, a prezis c selecționata statului Chile, aflat în grupa B cu Spania, Olanda și Australia, va fi surpriza turneului și va ajunge în semifinale. "Chile va suprinde, deoarece echipa a progresat", a menționat Hayles.

Cele trei cranii reprezint vitalitatea, sntatea și lupta juctorilor care vor evolua la Cupa Mondial. "Am dat cu lmâi peste fotografia lui Messi pentru a-l întri și a-l vindeca de rul de care sufer. Messi și Neymar vor fi campionii Mondialului", a mai spus Hayles. Cupa Mondial începe, joi, la Sao Paulo, cu meciul Brazilia - Croația.

Sursa foto: Stadion de fotbal Brazilia/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri