Presedintele ASF, Misu Negritoiu, va merge marti la ASE pentru a discuta cu studenti, masteranzi, doctoranzi ai facultatilor de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Relatii Economice Internationale, dar talentele ar putea fi selectionate chiar si dintre angajatii tineri ai ASE, noteaza Mediafax.

"Conform protocolului, ASF impreuna cu ASE vor identifica si selecta pentru angajare pana la 20 de tineri talentati. Mai multe detalii despre protocol, profilul candidatilor, procesul de recrutare si selectie vor fi oferite marti, 17 iunie 2014, incepand cu ora 13:45. Dupa semnarea protocolului, conducerile ASF si ASE se vor intalni cu studentii, masteranzii si doctoranzii celor doua facultati din Academia de Studii Economice, in Aula Magna din ASE", potrivit unui comunicat al autoritatii.

Cu peste 600 de salariati, autoritatea si-a inceput activitatea la finele lunii aprilie 2013, prin comasarea atributiilor si prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Salariile din cadrul ASF sunt printre cele mai ridicate la nivelul institutiilor statului.

Sursa foto: www.ase.ro