Un numar de 14 perchezitii au loc duminica in judetul Suceava, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie judiciara, acestea avand loc la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane, potrivit DNA.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza perchezitii intr-un dosar penal ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, precum si in anii 2005 si 2006 a unor fapte de coruptie judiciara si infractiuni asimilate celor de coruptie, noteaza Mediafax.

"In cursul zilei de 22 iunie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la institutiile competente, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii situate in municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava, la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane", potrivit DNA.

Anchetatorii beneficiaza de sprijinul Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Citeste si:
Preot din Constanta, cercetat intr-un dosar de pornografie infantila
Perchezitii DIICOT la o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si