Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul trei, a castigat meciul jucat la sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, obtinand un scor de 6-4, 6-0 impotriva tenismenei de origine germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, devenind astfel prima romanca ajunsa in semifinale la Wimbledon.

Meciul cu Sabine Lisicki a durat doar 57 de minute, iar jucatoarea romanca a castigat cu 6-3 6-0. Jucatoarea a obtinut astfel cel mai bun rezultat al unei jucatoare din Romania la Wimbledon, depasind-o pe Virginia Ruzici, care a ajuns de doua ori in sferturi de finala. Pentru aceasta calificare, Halep va primi 440.000 de lire sterline si 780 de puncte WTA.

Partida dintre Halep si Lisicki a fost difuzata in paralel cu cea dintre Kerber - Bouchard, din care se alege adversara tenismenei romance in semifinalele de la Wimbledon.

Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard, favorita numarul 13 si locul 13 WTA, va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce sportiva canadiana s-a impus, miercuri, in sferturi, scor 6-3, 6-4, in fata germancei Angelique Kerber, locul 7 WTA si cap de serie numarul 9, informeaza Mediafax. Pentru Eugenie Bouchard, aceasta este a treia calificare consecutiva la un meci de Mare Slem.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala marti, dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas din Kazahstan.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri