Fantanile arteziene din zona Unirii si cele de pe Bulevardul Unirii, din Piata Parlamentului pana la Piata Alba Iulia, vor avea, de la 1 august pana la sfarsitul lunii septembrie, lumini si muzica, dar si senzori care, atunci cand vantul bate puternic, reduc jeturile de apa.

Primaria Capitalei si Apa Nova Bucuresti au inceput, in mai, lucrarile de reabilitare, modernizare si extindere a fantanilor de pe Bulevardul Unirii, in cadrul unui proiect "In zile caniculare, fantani pline de racoare", potrivit Mediafax.

Astfel, urmeaza sa fie reabiliate si modernizate fantana principala din Piata Unirii si toate fantanile de pe Bulevardul Unirii, pana la Piata Alba Iulia. Potrivit reprezentantilor Apa Nova, au fost inlocuite, modernizate si automatizate instalatiile de apa ale fantanilor, fiind reabilitate si inlocuite parti ornamentale ale acestora. Primele teste ale fantanii centrale si ale altor trei fantani, situate intre Piata Unirii si Piata Parlamentului, au fost deja efectuate, in ultima zi a lunii iunie.

De asemenea, au fost montate instalatii de lumini si sunete si senzori, inclusiv pentru vant, care atunci cand bate vantul puternic, reduc sau chiar opresc jeturile de apa. Tot senzorii detecteaza prezenta persoanelor in fantana siopresc apa.

Investitia pentru lucrarile de reabilitare, modernizare si extindere a fantanilor din zona Unirii este suportata de Apa Nova Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri