Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in Romania, ca se bucura de rezultatul obtinut la turneul de la Wimbledon, unde a ajuns pana in semifinale, subliniind ca isi doreste foarte mult sa ajunga si mai sus in tenis.

"A fost un pic de ghinion in timpul meciului ca am facut entorsa. Nu e foarte grav, dar o sa am timp sa ma recuperez sa joc la turneul de la Bucuresti. A fost un rezultat frumos, ma bucur ca am apucat sa joc spre final si pe iarba. M-a marcat un pic accidentarea, pentru ca nu am mai putut sa servesc, sa imping in picior, nu am mai putut sa fiu relaxata, n-am putut sa ma opresc la anumite mingi. M-a incurcat, dar nu vreau sa dau vina pe accidentare. Bouchard m-a batut, a fost mai buna si merg mai departe. Asta imi da curaj sa merg cu incredere inainte. Imi doresc foarte mult sa ajung si mai sus in tenis o sa muncesc zi de zi sa incerc sa fac tot ce pot pentru a castiga meciuri. Am fost trista ca am avut o infrangere, dar nu ca s-a terminat turneul, pentru ca a fost un rezultat bun. Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung", a declarat Halep, vineri, la Aeroportul Henri Coanda, relateaza Mediafax.

Ea a spus ca spera sa castige turneul de la Bucuresti, care incepe saptamana viitoare: "Acest turneu de la Bucuresti inseamna mult, pentru ca este primul de la noi din tara. Mi-am dorit foarte mult sa joc. Sper sa fiu suta la suta miercuri si voi da tot ce pot sa ajung spre final. Imi doresc foarte mult sa castig. E greu pentru ca vin de pe iarba si sper sa ma acomodez foarte repede"'.

Simona Halep crede ca Eugenie Bouchard, adversara din semifinale de la Wimbledon, va ajung rapid intre primele cinci jucatoare ale lumii: "Mai sunt si alte jucatoare care joaca foarte bine. Nu suntem doar noi doua. Ea e o jucatoare buna, e mai tanara ca mine si cu siguranta va fi si ea in top 5 repede. Suntem o generatie destul de buna, sunt fete puternice si ma bucur sa ma aflu printre ele", a afirmat jucatoarea.
Halep a adaugat ca isi doreste sa castige un Grand Slam si crede ca va reusi daca va munci ca si pana acum. Ea considera ca jucatoarea ceha Petra Kvitova se va impune in finala de la Wimbledon cu Bouchard: "Cred ca Petra Kvitova va castiga, pentru ca are experienta, a mai castigat o data si stie cum sa gestioneze emotiile, dar si Bouchard are sansa ei".

Simona Halep a fost primita cu aplauze la revenirea in Romania, printre cei care au intampinat-o aflandu-se si Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei de FedCup si Carmen Tocala, secretar de stat in MTS. "Ma bucur ca lumea ma apreciaza, ma ajuta pentru dorinta de a face rezultate. Sper sa nu-i dezamagesc niciodata", a afirmat Halep.

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat calificarea in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si cap de serie numarul 13, in penultimul act al competitiei. Halep s-a accidentat la glezna stanga in debutul partidei, la scorul de 2-2 in primul set, accidentare care s-a adaugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stanga.

In finala, prima de Grand Slam din cariera ei, Eugenie Bouchard va juca, sambata, impotriva sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6. Simona Halep este prima jucatoare din Romania care ajunge in semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depasit astfel performanta Virginiei Ruzici, calificata in sferturile de finala, in 1978 si 1981.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri