Meteorologii au anuntat o vreme instabila de marti, ora 18:00, pana miercuri, ora 21.00, in toate judetele tarii, fiind anuntate plot torentiale, descarcari electrica, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, in unele zone, caderi de grindina.

Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi instabila marti seara si in prima parte a noptii in Banat, Crisana, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in cursul zilei de miercuri si in vestul, nordul si centrul tarii, informeaza Mediafax.

"Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, pe arii restranse, caderi de grindina", a precizat ANM. Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metru patrat si izolat 20-30 de litri pe metru patrat.

Sursa foto: Administratia Nationala de Meteorologie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri