Reusita se premiaza in bani. Astfel, elevii care au obtinut media 10 la evaluarea nationala sau la bacalaureat vor primi cate 2.000 de lei, respectiv 3.000 de lei, potrivit unui hotarari adoptate miercuri in sedinta de Guvern.

Actul normativ a fost adoptat in prezenta unor membri Consiliului National al Elevilor, invitati in acest sens la sedinta de guvern. Elevii care au obtinut media zece la Bacalaureat au fost premiati si anul trecut cu cate 3.000 de lei, in acest an fiind insa premiati si elevii cu media zece la evaluarea nationala, potrivit Mediafax.

Premiile vor fi acordate, conform datelor oficiale, pentru 104 elevi cu media zece la bacalureat si 225 elevi cu media zece la evaluarea nationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri