Germania intretine o pasiune unica pentru fotbal, asa cum arata multimea ce vibreaza pentru "Nationalmannschaft" in fata ecranelor gigant amplasate la Berlin, de la inceputul Cupei Mondiale, o frenezie aparuta dupa trauma infrangerii naziste, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Cu cateva ore inainte de a opta finala a Cupei Mondiale pentru echipa germana, drapelele in negru, rosu si galben sunt omniprezente pe strazile Berlinului. Pe acoperis sau oglinzile retrovizoare ale masinilor, la ferestre si chiar pe haine, germanii isi afiseaza mandri culorile nationale.

Ca la fiecare Cupa Mondiala dupa cea din 2006 jucata acasa, o zona rezervata suporterilor, cu o capacitate de 100.000 de locuri, inca de la inceputul turneului (200.000 pentru semifinala si finala), a fost amplasata in fata Portii Brandeburg, in plin centru al capitalei. Suporterii vin aici cu familiile, iar fiecare victorie genereaza scene de bucurie pana tarziu in noapte.

Pe micul ecran, audienta este fenomenala: 32,57 de milioane de telespectatori au urmarit victoria istorica (7-1) in fata Braziliei in semifinale, devenita evenimentul cel mai urmarit din toate timpurile la televiziunea germana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri