Mai multe incidente, soldate cu 55 de raniti, au avut loc la Buenos Aires dupa infrangerea suferita de nationala Argentinei in finala Cupei Mondiale.

Potrivit sursei citate, incidentele au avut loc in zona obeliscului din capitala Argentinei. Dintre cei 55 de raniti, 15 sunt politisti. Fortele de ordine au retinut peste 80 de persoane. Agentia France Presse noteaza ca in ciuda infrangerii din finala Cupei Mondiale, zeci de mii de fani au mers, agitand steaguri in culorile nationale, catre obeliscul din Buenos Aires, loc obisnuit de sarbatoare pentru argentinieni. Multi dintre ei au folosit focurile de artificii, tobele si petardele pe care le aveau pregatite pentru un triumf la CM, sarbatorind totusi clasarea pe locul doi. Altii, consternati, mergeau pe strazile din centrul orasului cu capul plecat. Dupa mai multe ore, situatia a degenerat, zeci de suporteri fanatici incepand sa arunce cu pietre si cu alte obiecte catre fortele de ordine. Acestea au reactionat in forta, folosind si tunuri de apa, potrivit Mediafax.

Zeci de huligani au distrus vitrinele din zona si au incendiat pubele. Televiziunile din Argentina au prezentat imagini in care se vedeau persoane plecand cu diverse obiecte furate, intre care si mese si scaune de la un restaurant. Repreznetativa Argentinei a fost invinsa de Germania in finala Cupei Mondiale, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri.

Sursa foto: Foto AGERPRES

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri