Unul dintre cei mai buni jurnalisti argeseni, Adi Ilinca, redactor la saptamanalul Ancheta, a fost diagnosticat in urma cu cateva zile cu "tumora cerebrala de gradul II/III" si are nevoie de 50.000 de euro pentru o interventie chirurgicala in Germania. Colegii acestuia solicita ajutorul intregii bresle jurnalistice, dar si al tuturor celor care vor sa fie alaturi de el.

Ziaristul Adi Ilinca [FOTO, barbatul cu ochelari] are nevoie urgent de operatie pentru eliminarea tumorii cerebrale de 4,5 centimetri, descoperite in urma unui control de prevenire. Cei mai buni specialisti in neorochirurgie din Romania si dr. Alexandru Ciurea, presedintele Societatii Romane de Neurochirurgie, au recomandat efectuarea unei interventii chirurgicale la Institutul de Neurochirurgie din Hanovra (Germania), specialistii de aici fiind singurii care au dat asigurari ca procedura medicala pe care o propun va elimina complet tumora.

Adi Ilinca a obtinut o programare pentru internare marti, 22 iulie 2014, insa costurile operatiei si ale tratamentelor de recuperare ulterioare sunt estimate la suma de 50.000 de euro, potrivit raspunsului primit de la Hanovra.

Acesta nu poate acoperi costurile operatiei, de aceea colegii lui au decis sa organizeze o strangere de fonduri si sa puna la dispozitie trei conturi, deschise la BRD, agentia Dobrogeanu Gherea, Pitesti:

RO17BRDE030SV64878940300 RON
RO42BRDE030SV46705490300 EUR
RO38BRDE030SV46705570300 USD

Adi Ilinca, in varsta de 39 de ani, lucreaza in presa argeseana de 15 ani, iar in ultimii sapte ani a semnat unele dintre cele mai importante dezvaluiri de presa in saptamanalul Ancheta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri