Simona Halep trece pe locul doi in clasamentul WTA, deoarece jucatoarea Na Li nu va participa la turneele americane in urma unei accidentari.

Cea mai tare miscare de marketing a verii: ce au in comun brandurile Simona Halep si Dedeman

Jucatoarea de tenis Na Li, locul 2 WTA, a anuntat, joi, ca nu va participa la turneele de pe continentul nord-american, nici la US Open, din cauza unei accidentari, astfel ca ea nu-si va apara punctele din 2013 si va fi intrecuta in ierarhia mondiala de Simona Halep, locul 3 WTA in acest moment, potrivit Mediafax.

"Din nefericire, trebuie sa ma retrag de la turneele de la Montreal si Cincinnati, dar si de la US Open. Din martie, am probleme la genunchi si nu sunt in stare sa joc la cel mai inalt nivel", a anuntat sportiva chineza, castigatoare la Australian Open, pe pagina ei de Facebook.
Ea spera sa revina in competitii la turneele de la Wuhan si Beijing, din a doua jumatate a lunii septembrie. Na Li are 6.960 de puncte in clasamentul WTA si, incepand din 11 august, dupa turneul Rogers Cup (Canada), unde a jucat in semifinale in 2013, va ceda locul doi mondial Simonei Halep (6.785 de puncte acum).

Dupa turneul castigat la Bucuresti la inceputul lunii iulie, Simona Halep va reveni si ea in competitie la Cincinnati (11-17 august), turneu WTA Premier 5 unde a jucat in sferturi, la editia trecuta. Liderul mondial este americanca Serena Williams, cu 9.231 de puncte.

Citeste si:
Victorie pentru Romania: doua romance in clasamentul WTA
Victorie pentru Romania:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Simona Halep, pe locul 3 in clasamentul WTA