Primaria Craiova a achizitionat 100 de autobuze pentru transportul urban de calatori printr-un contract de 54,2 milioane lei (12,2 milioane euro), inclusiv TVA, scrie Mediafax.

Contractul, cu o durata de patru ani, a fost atribuit la finele lunii iunie firmei IAC Management din Bucuresti, detinuta de doua persoane fizice, Mihaela Ciolan si Eugen Daniel Ciolan. IAC Management este reprezentant pentru Romania al producatorului polonez de autobuze si autocare Solaris.

Primaria a primit o singura oferta pentru acest acord, evaluat initial la 45 milioane lei, fara TVA. Procedura de atribuire a fost anulata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor in luna februarie, in urma unei contestatii din partea Evobus Romania. Decizia CNSC a fost atacata ulterior in instanta de primarie si respinsa definitiv de Curtea de Apel Craiova in aprilie.

Sursa foto: Investitie, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri