Simona Halep, care a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA si cap de serie numarul 2, va juca, in noaptea de vineri spre sambata, cu Maria Sarapova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5. Cele doua jucatoare se vor confrunta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, la care valoarea totala a premiilor urca la 2,5 milioane de dolari.

Meciul va avea loc vineri, la Cincinnati, nu mai devreme de ora locala 19.00 (sambata, ora 02.00 in Romania). Halep a trecut in optimi de Lucie Safarova, scor 6-4, 7-5, iar Sarapova a invins-o pe Anastasia Pavliucenkova (locul 25 WTA), scor 6-4, 7-6 (7/2).

"Am jucat pe hard dar cu mult timp in urma. Va fi un meci interesant. Ultimele noastre intalniri au fost pe zgura, ne stim jocul foarte bine. Are un an foarte bun, unul dintre cele mai bune din cariera. Evident, sa fii numarul 2 in lume este o mare realizare. Cu siguranta va fi un meci dificil", a declarat Sarapova referitor la intalnirea cu Halep.

Vreau sa joc impotriva ei pentru ca vreau sa va daca pe hard ma va invinge din nou

Simona Halep a afirmat ca Sarapova este o mare jucatoare si vrea sa vada daca pe aceasta suprafata sportiva rusa se va impune din nou. "Joaca foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Vreau sa joc impotriva ei pentru ca vreau sa va daca pe hard ma va invinge din nou. Dar vreau doar sa-mi fac jocul, sa fiu agresiva, sa deschid unghiurile asa cum fac mereu si sa fiu foarte concentrata", a declarat Halep.

Pana in prezent, Halep si Sarapova s-au intalnit de patru ori, de fiecare data impunandu-se sportiva rusa. Prima intalnire dintre cele doua sportive a avut loc in turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Sarapova castigand cu scorul de 6-3, 6-4. In acelasi an, dar in primul tur de la Beijing, Sarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. In primavara acestui an, Maria Sarapova a castigat finala turneului de la Madrid, organizat de Ion Tiriac, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus in finala la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri