Achizitia este parte a proiectului "Consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale/ Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges", finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian, potrivit Mediafax.

Contractul presupune livrarea de computere, fotocopiatoare, imprimante, diverse tipuri de echipamente computerizate si mobilier de birou. Produsele vor fi livrate catre CSM, Institutul National al Magistraturii, Scoala Nationala de Grefieri, Inspectia Judiciara, Ministerul Public si instante judecatoresti, potrivit informatiilor prezentate in documentatia de atribuire.

Furnizorii vor fi selectati in urma unei licitatii deschise, pentru pretul cel mai scazut, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 octombrie. Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 prevede acordarea unei asistente financiare pentru Romania de 115,2 milioane euro, in mai multe domenii.