Universitatea din Bucuresti organizeaza, in perioada 15 - 19 septembrie, a doua sesiune de admitere, avand disponibile peste 2.300 de locuri neocupate de la sesiunea din vara, dintre care 290 la buget si 2.069 cu taxa.

In perioada 15 - 19 septembrie, candidatii inscrisi la programele de licenta la care se organizeaza examen de admitere, vor sustine probele stabilite. Data limita de afisare a rezultatelor este 23 septembrie. Admiterea se face pe baza de examen, pe baza mediei de la bacalaureat si a unui eseu motivational ,sau pe baza unei formule mixte, diferind de la facultate la facultate.

Cele mai multe locuri sunt disponibile la Facultatea de Geografie ,(11 de locuri la buget, 388 de locuri cu taxa), Facultatea de Administratie si Afaceri ,(trei locuri la buget, 270 de locuri cu taxa), ,Facultatea de Stiinte Politice (22 locuri la buget, 259 de locuri cu taxa) si Facultatea de Litere (31 de locuri la buget, ,215 de locuri cu taxa), informeaza Mediafax.

Au mai ramas locuri si la Facultatea de Istorie (111 de locuri cu taxa), Facultatea de Chimie (25 de locuri la buget, 70 de locuri cu taxa), Facultatea de Fizica (45 de locuri la buget, 90 de locuri cu taxa), Facultatea de Filosofie (25 locuri la buget, 43 de locuri cu taxa), Facultatea de Geologie si Geofizica (12 locuri la buget, 36 de locuri cu taxa) si Facultatea de Limbi si Literaturi Straine: Franceza (20 de locuri cu taxa), Spaniola (20 de locuri cu taxa), Maghiara (1 loc la buget, 5 locuri cu taxa), Filologie Clasica (1 loc la buget, 5 locuri cu taxa), Rromani (1 loc la buget, 3 locuri cu taxa), Limbi Slave (15 locuri la taxa), Limbi moderne aplicate - Traducere si interpretare (7 locuri cu taxa).

La Facultatea de Drept mai sunt locuri doar cu taxa la invatamant la distanta (ID) - 130 de locuri. Facultatea de Teologie Ortodoxa mai scoate la concurs 75 de locuri la buget si 19 locuri cu taxa, Facultatea de Teologie Romano-Catolica - 21 de locuri la buget si 29 locuri cu taxa si Facultatea de Teologie Baptista - 17 locuri la buget si cinci locuri cu taxa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri