Fotografi din 36 de tari s-au inscris la cea de-a XI-a editie a Salonului International de Arta Fotografica "Bucovina Mileniul III"

Un numar de 548 de fotografi din 36 de tari s-au inscris la cea de-a XI-a editie a Salonului International de Arta Fotografica "Bucovina Mileniul III", cu 3.752 de lucrari, organizatorii spunand ca este vorba despre o participare record, potrivit Mediafax.

Potrivit presedintelui Salonului International de Arta Fotografica "Bucovina Mileniul III", Ovidiu Ambrozie Borta, manifestarea, care este organizata de Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina si Consiliul Judetean Suceava si care a ajuns la cea de-a XI-a editie, este deschisa tuturor artistilor fotografi din tara si strainatate. Borta a spus ca la editia din acest an a salonului, care are doua sectiuni: Open si Travel, s-au inscris 548 de artisti fotografi din 36 de tari, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 31 august.

Astfel, la sectiunea Open au fost inscrise in concurs 2.040 de lucrari de arta fotografica, iar la sectiunea Travel 1.752 de lucrari, cu un total de 3.792 fotografii. "La aceasta editie au participat un numar record de artisti fotografi cu cel mai important numar de lucrari fotografice intrate in concurs de pana acum", a spus Borta. El a precizat ca juriul international al salonului se va intruni, in perioada 22-28 septembrie 2014, pentru a premia cele mai bune lucrari de arta fotografica intrate in concurs. Borta a mai spus ca vor fi acordate sase medalii FIAP (Fédération Internationale de l'Art Photographique), 12 mentiuni, sase medalii AAFR (Asociatia Artistilor Fotografi din Romania), precum si 12 mentiuni AAFR.

Citeste si:
Aparatura foto: ce ai nevoie pentru un studio de incepator
Aparatura foto: ce ai nevoie...

Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Romani, nu-i mai IERTATI! Nu mai fiti indiferenti!