Luna septembrie 2014 este luna demararii lucrarilor de executie in cadrul celui mai mare proiect de infrastructura realizat cu fonduri UE in Unitatea Administrativ Teritoriala Orasul Cugir.

Proiectul "Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi: str.1 Mai, str. Mihai Viteazu, str. Avram Iancu, str. Vasile Alecsandri, str. 21 Decembrie 1989, str. Raul Mic si str. Eroilor – Vinerea, Orasul Cugir, Judetul Alba” este finantat prin Programul Operational Regional Axa prioritara 2 - „Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”, Domeniu major de interventie 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane-inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura” si este implementat de catre Orasul Cugir in perioada 29.04.2014 -28.11.2015.

Reabilitarea si modernizarea strazilor vizate de proiect se va realiza pe o perioada de 14 luni iar lungimea totala a retelei de strazi propusa spre modernizare este de 6890,71 m, dupa cum urmeaza: str. 1 Mai – 815 m, str. Mihai Viteazu – 810 m, str. Avram Iancu – 945 m, str. Vasile Alecsandri – 620 m, str. 21 Decembrie – 775 m , str. Raul Mic – 2.725,71 m si str. Eroilor – 200 m.

Tot prin intermediul proiectului, se vor executa lucrari pentru refacerea integral a podului situat pe strada 21 Decembrie 1989, iar peste Raul Mic in zona Bucur se va executa un pod in lungime de 50m. Obiectivul general al acestui proiect il reprezinta imbunatatirea accesibilitatii orasului si mobilitatii populatiei, bunurilor si serviciilor, in vederea stimularii dezvoltarii economice durabile, obiectivele specifice fiind:

1. Reabilitarea si modernizarea a 6.89071 km din reteaua de strazi urbane din orasul Cugir;
2. Crearea conditiilor de circulatie pentru transportul public local de calatori;
3. Imbunatatirea conditiilor rutiere de transport (accesibilitate, siguranta, timp) pentru locuitorii orasului Cugir si pentru cei aflati in tranzit;
4. Reducerea discrepantelor între cartiere din punct de vedere al dotarilor de infrastructura rutiera;
5. Adaptarea structurii stradale si crearea de facilitati pentru accesul persoanelor cu handicap. Primaria orasului Cugir isi cere scuze participantilor la trafic si locuitorilor strazilor vizate de proiect pentru disconfortul creat pe durata desfasurarii lucrarilor.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Cugir, Biroul Managementul Proiectelor cu Finantare Nerambursabila, Cristina Tiru, tel. 0258/751001 int. 113, fax: 0258/755394, e-mail: programe@primariacugir.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri