Mai multe persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un tren care circula pe ruta Bucuresti-Suceava a lovit un camion, la o trecere de cale ferata din apropierea Garii Bacau, iar in urma impactului un vagon al trenului a deraiat, la fata locului aflandu-se mai multe echipaje ale ISU si Ambulantei.

Potrivit purtatorului de cuvant al CFR, Oana Branzan, accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata acustic si luminos din apropierea Garii Bacau, dupa ce trenul de calatori 1753 Bucuresti Nord-Suceava a lovit un camion. In urma impactului, primul vagon al trenului a deraiat, iar locomotiva a fost proiectata in fata, la o distanta de aproximativ 200 de metri de garnitura, scrie Mediafax.

Reprezentantul CFR a precizat ca mai multi calatori din tren au fost raniti, insa pana la ora transmiterii acestei stiri nu este cunoscut numarul acestora. La fata locului se afla mai multe echipaje ale ISU si ale Ambulantei, iar traficul feroviar este blocat pe ambele fire de circulatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri