Maria Sarapova s-a calificat in finala China Open sambata. Ca urmare a victoriei din semifinalele turneului de la Beijing jucatoarea din Rusia a intrecut-o pe romanca Simona Halep in clasamentul WTA. In functie de cine va castiga finala, Halep va cobora ori pe locul 3 ori pe locul 4 in clasament.

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-0, 6-4, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 9 WTA si cap de serie numarul 9, calificandu-se in finala China Open si intrecand-o astfel pe Simona Halep in clasamentul WTA, relateaza Mediafax.

Sarapova va evolua in ultimul act al turneului de la Beijing impotriva jucatoarei cehe Petra Kvitova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3. Totusi, Sarapova nu va ocupa locul 2 WTA daca va pierde finala China Open. In situatia in care Kvitova castiga turneul de la Beijing, Simona Halep, acum pe locul 2 WTA, va ajunge pe locul 4, dupa campioana de la Wimbledon - locul 2 si dupa castigatoarea de la Roland Garros - locul 3.

Daca rusoiaca se va impune in finala, ea va fi noul numar 2 mondial, Simona Halep va cobori pe 3, iar Kvitova pe 4. Halep este pe pozitia secunda in ierarhia jucatoarelor profesioniste din 11 august. Ea s-a retras din turneul de la Beijing din cauza unei accidentari, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, faza in care ar fi trebuit sa evolueze impotriva Anei Ivanovici.

Ultima competitie la care va juca Simona Help este Turneul Campioanelor de la Singapore, care va incepe in 20 octombrie. Clasamentul WTA va fi actualizat duminica seara sau luni.

Simona Halep a evitat in septembrie sa fie detronata de Sarapova, dupa ce rusoaica nu s-a calificat in finala de la Wuhan.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri