Zece persoane au fost ranite in accidentul rutier produs luni dupa-amiaza la intersectia Vitan-Mihai Bravu din Capitala. Acestea au fost transportate la spitalele Bagdasar-Arseni, Floreasca si Sf. Pantelimon si sunt in stare stabila.

Ranitii au fost preluati de echipaje SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI).
Astfel, ambulantele SABI au dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni" doua femei si un barbat. "Una dintre femei, in varsta de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloana vertebrala, iar barbatul ranit are 49 de ani si a suferit tot un traumatism de coloana vertebrala. Toti trei sunt constienti, echilibrati hemodinamic si respirator", a precizat managerul SABI, dr. Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au declarat ca alti sapte raniti, intre care doi adolescenti, au fost dusi la spitalele Floreasca si "Sf. Pantelimon", starea lor fiind stabila. Noua dintre raniti se aflau intr-un autobuz al liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. In accident a fost ranit si un pasager din tramvai.

Autobuzul a fost lovit de tramvai in zona usii din spate. In urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte, iar usa, deformata. Circulatia in zona producerii accidentului se desfasoara ingreunat, fara a fi restrictii de trafic, a precizat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Cauzele accidentului urmeaza sa fie stabilite de Politie. Urmeaza sa se afle, astfel, care dintre vehicule a intrat in intersectie pe culoare rosie a semaforului, atat soferul, cat si vatmanul sustinand ca aveau prioritate.

Sursa foto: Shutterstock.com/Accident

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri