Federatia Romana de Fotbal a fost amendata de Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA si a decis ca urmatorul meci, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori, in urma incidentelor de la meciul Romania-Ungaria.

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro Federatia Romana de Fotbal si a decis ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori in sectorul 122 al Arenei Nationale, in urma incidentelor de la partida Romania - Ungaria, potrivit Mediafax.

"Forul continental a anuntat astazi sanctiunile pe care Federatia Romana de Fotbal trebuie sa le suporte ca urmare a evenimentelor de la partida Romania - Ungaria 1-1, din 11 octombrie, meci contand pentru preliminariile Euro 2016. Federatia Romana de Fotbal a fost sanctionata cu suma de 32.000 de euro. In acelasi timp, UEFA a dispus ca sectorul 122 sa fie inchis la urmatorul joc din calificarile Campionatul European din Franta, cel cu Irlanda de Nord, din data de 14 noiembrie 2014", a anuntat site-ul FRF.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Romania - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, in preliminariile Euro-2016, romanii fiind cercetati pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism. "O procedura discuplinara a fost deschisa dupa meciul din Grupa F, dintre Romania si Ungaria (1-1), din 11 octombrie, de la Bucuresti. Romania: incidente intre suporteri (articolul 16 (2) (h) din Regulamentul Disciplinar al UEFA); aprinderea si aruncarea de torte si petarde (articolul 16 (2) (b) & (c)); folosirea de lasere (articolul 16 (2) (d), conduita inadecvata a echipei (peste cinci cartonase galbene) (articolul (15) (4))", anunta UEFA, la 15 octombrie. Romania va intalni, la 14 noiembrie, reprezenativa Irlandei de Nord, in etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri