Romania si Bulgaria nu trebuie sa adere la Spatiul Schengen, pentru ca din cele doua tari vin cei mai multi romi, afirma fostul premier francez Francois Fillon, candidat pentru postul de lider al partidului de centru-dreapta UMP si posibil candidat la presedintia Frantei.

Intr-un interviu acordat postului TF1, Francois Fillon a avansat o serie de propuneri privind limitarea imigratiei in Franta, in contextul in care candideaza pentru postul de secretar general al partidului de centru-dreapta Uniunea pentru o Miscare Populara (UMP) si pentru functia de presedinte al Frantei, relateaza Mediafax.

François Fillon propune reformarea Spatiului Schengen si trecerea la un sistem mai dezvoltat - "Schengen +". "Este necesara crearea unui corp european al politiei de frontiera, iar Franta trebuie sa preia responsabilitatea acestei initiative, in cooperare stransa cu tari afectate de imigratia masiva, precum Italia, Spania, Grecia si Malta", a spus, Fillion.

"Trebuie sa evitam in mod absolut aderarea la Schengen a Romaniei si Bulgariei", de unde vin cei mai multi romi in Franta, a adaugat Fillon, conform TF1.

Sursa foto: Shutterstock / Schengen

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri