Tara noastra se situeaza, conform unui raport* recent al Comisiei europene, pe locul 3 in Europa la numarul de accidente casnice: in Romania se pierd zilnic doua vieti in accidente in interiorul locuintei. De asemenea, numarul patrunderilor prin efractie este ingrijorator atat la nivel urban, cat si rural.

Sticla laminata SGG STADIP®: alegerea eficienta care protejeaza impotriva accidentelor si efractiei
Atunci cand alegi sticla pentru ferestrele si usile locuintei tale, trebuie sa tii cont nu doar de nivelul de izolare termica si confort dorit, dar si de nivelul de protectie pe care il poate oferi. In cazul in care sticla se sparge, exista riscul de ranire in cioburi, dar si riscul de cadere in gol. Sticla laminata SGG STADIP® ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. La fel, sunt retinute corpurile care au determinat spargerea geamului.

Unde pot utiliza sticla laminata SGG STADIP®?
Ferestrele locuintei
Nevoia de siguranta si de protectie impotriva accidentelor este necesara pentru orice locuinta, indiferent daca vorbim despre ferestrele unei case, ale unui apartament situat la parterul unui bloc sau ale unui apartament situat la etaje superioare.
Terase si balcoane
In Romania, majoritatea teraselor si balcoanelor sunt „inchise“ cu sticla obisnuita, de 4 mm, sticla care nu ofera sustinere in cazul pericolelor. Protejeaza-ti locuinta impotriva accidentelor si a agresiunilor externe cu sticla laminata SGG STADIP®.

Pereti despartitori/Mobilier
Daca alegi sticla pentru design interior si vrei sa modifici spatiul casei printr-un perete despartitor, SGG STADIP® inseamna siguranta adaugata elegantei.

Afla mai multe informatii despre sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro

*childsafetyeurope.org/publications/info/child-safety-report-cards-europe-summary-2012.pdf

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri