Fostul international englez David Beckham si fiul sau Brooklyn au fost implicati intr-un accident rutier, sambata, in Hertfordshire, dupa ce au plecat de la baza de pregatire a clubului Arsenal Londra, informeaza telegraph.co.uk.

Beckham, 39 de ani, tocmai isi luase fiul in varsta de 15 ani de la un meci intre Arsenal under 16 si Brighton under 16, cand masina sa Audi a intrat in coliziune cu alt vehicul, scrie Mediafax. Potrivit bbc.com, o femeie care se afla la volanul celeilalte masini a ajuns la spital.

Politia britanica nu a confirmat ca Beckham a fost implicat in accident, dar a precizat ca un Audi RS6 a intrat in coliziune cu un Mitsubishi Colt si ca soferul automobilului Audi a fost ranit usor. Brooklyn Beckham joaca pentru echipa under 16 a clubului Arsenal Londra.

Photo Works / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri