Sorin Ovidiu Vintu: Puteam pleca din aceasta tara, sa-mi cumpar o insulita si sa ma declar rege!

Sorin Ovidiu Vintu a iesit din inchisoare in urma cu doua saptamani, dar e la fel de aprig ca in stenogramele in care isi strunea angajatii. Discutia cu fostul patron al trustului Realitatea a inceput cu Vintu invatandu-i pe jurnalisti cum se pune prima intrebare intr-un interviu, scrie Adevarul.ro.

Sorin Ovidiu Vintu: Scrie! „Domnule Vintu, pana mai acum vreun an erati pe locul intai in Romania la totalul banilor furati. Va pare rau ca ati pierdut aceasta pozitie?“ Asta e un indiciu de intrebare. Cam in sensul asta…, cam asa trebuie agresat fraierul la prima intrebare. Insulta-l, calca-l in picioare, dar cu delicatete.

Intrebare: Ce gandeste un om care stie ca a facut atat de multe ilegalitati, dar este condamnat pentru altele mai marunte?
SOV: Eu am acceptat autoritatea statului. Puteam pleca din aceasta tara, sa-mi cumpar o insulita si sa ma declar rege. Dar am acceptat autoritatea acestui stat si am ramas si am facut inchisoare. Chiar daca pe nedrept. Pe nedrept vizavi de cauza in care am fost acuzat. Ceea ce ati facut si stiti numai dumneavoastra a adus prejudicii mari statului roman? Pai, munca noastra este sa furam statul, domnule! Noi, oamenii de afaceri, asta facem, incercam sa pacalim statul.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Citeste si:
[FOTO] Palatul lui Sorin Ovidiu Vantu, scos la licitatie de ANAF
Palatul lui Sorin Ovidiu...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri