1. Colaj cu fotografii

1. Colaj cu fotografii

Chiar daca poate nu iti cunosti atat de bine colegul sau colega in cauza, apelezi la cunostintele lui/ei si faci rost de poze mai putin publice, le printezi, faci un colaj dupa care il pui intr-o rama si ai gasit cadoul perfect. Cu 40 de lei reusesti sa aduni intr-un singur cadou toate momentele fercite de peste an.

Sursa foto: Shutterstock/Colaj cu fotografii

2. Cana pentru ceai cu infuzor

2. Cana pentru ceai cu infuzor

Fiind sezonul bauturilor calde, nu ai cum sa dai gres cumparand o cana petnru ceai cu infuzor. Costa maximum 50 de lei.

Shutterstock: Shutterstock/Infuzor pentru ceai

3. Carti

3. Carti

Un iubitor de carti apreciaza intotdeauna o carte noua. Intereseaza-te care e ultima carte citita, care este autorul si stilul de scriitura preferat si gaseste ceva asemanator care sa-l surprinda. Site-uri precum elefant.ro, book-express.ro, Okian.ro, Polirom sau Librarie.net iti stau la dispozitie.

4. Zen Cosmetics

4. Zen Cosmetics

Daca ai avut "norocul" sa fii Mosul Secret al uneia dintre cele mai sofisticate colege de birou, iti propunem suportul pentru pensulele cosmetice. Este o inventie noua si poate fi gasita, alaturi de altele interesante, aici.

Sursa foto: Quirky.ro

5. Decoratiuni de sarbatori

5. Decoratiuni de sarbatori

Daca persoana caareia trebuie sa-i iei cadou e enigmatica si nu reusesti sa-ti dai seama ce cadou i s-ar potrivi, dar ii place Craciunul, mergi pe ideea aceasta. Decoratiuni si tot ce tine de "magia sarbatorilor". Site-uri precum ikea.ro, bamboo.ro, chicville.ro sau sarrablu.ro te pot ajuta sa gasesti cadoul perfect.

Sursa foto: Shutterstock/Decoratiuni

6. Tricouri inscriptionate

6. Tricouri inscriptionate

Atunci cand nu ai nicio idee de cadou, dar vrei totusi sa ramai original, incearca tricourile facute la comanda. Alegi o replica amuzanta spusa de persoana a carei Secret Santa esti si o imprimi pe un tricou. Nu ai cum sa dai gres. Ai fost original si, in plus, drepturile de autor ii apartin. Zumzi.com iti sta la dispozitie iar pretul pentru un astfel de cadou este de 89 lei.

Sursa foto: Shutterstock/Copil cu bluza amuzanta

7. Portrete si caricaturi

7. Portrete si caricaturi

Daca vrei ca persoana pe care o cadorisesti sa-si aminteasca de tine mereu, indiferent unde veti fi peste 5 sau 10 ani, cadoul perfect este un portret sau o caricatura, in functie de personalitatea acesteia. Cadouri.ro va sta la dispozitie, iar preturile incep de la 85 de lei.

Sursa foto: Shutterstock/Portret

8. Voucher la SPA

8. Voucher la SPA

Ce cadou mai potrivit pentru un sfarsit de an plin cu proiecte, deadline-uri alerte si agitatie, decat o sedinta la spa, in care sa-ti "supui" colegul/colega la un astfel de tratament? Chiar daca nu stii foarte multe despre persoana careia trebuie sa-i faci cadou, o astfel de sedinta e potrivita pentru toata lumea, iar pretul ajunge pana la 100 de lei.

Sursa foto: Shutterstock/Tratament spa

9. Card de cumparaturi

9. Card de cumparaturi

De cele mai multe ori cel mai bine este sa-i lasi pe altii sa isi aleaga cadourile. Mai ales daca vorbim despre persoane pretentioase. Tocmai de aceea, un card de cumparaturi este cadou perfect pentru acestea, iar pretul variaza in jurul sumei de 150 de lei.

Sursa foto: Shutterstock/Card de cumparaturi cadou

10. Casti aparatoare

10. Casti aparatoare

Castile pot avea, in functie de design-ul lor, dubla utilitate: poti asculta muzica, iar iarna acestea pot fi folosite si ca aparatoate pentru frig. Daca persoana pe care o cadorisesti este pasionata de muzica, atunci acesta este cadoul perfect.

Sursa foto: Shutterstock/Casti