Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus 24,7 grade Celsius, informeaza Mediafax.

Minima nationala a acestei ierni, de minus 31 de grade Celsius, a fost masurata la statia meteo din Intorsura Buzaului miercuri dimineata, in jurul orei 7.30. "A fost preconizata de cateva zile o temperatura foate scazuta, de minus 25 de grade Celsius, dar in depresiuni intotdeauna scade mai mult. A fost foarte frig in aceasta dimineata la noi, cel mai frig din tara pana acum”, a precizat meteorologul Ciprian Bularca de la statia meteo din Intorsura Buzaului.

Meteorologul Nicolae Rusan de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu a spus, la randul sau, ca temperaturi extrem de scazute s-au inregistrat in toata Transilvania, minimele diminetii variind intre minus 26 de grade Celsis la Miercurea Ciuc si minus 20 de grade la Odorheiu Secuiesc, in judetul Harghita, in timp ce in judetul Brasov cel mai frig, minus 24,7 grade Celsius, a fost in municipiul Brasov, iar cel mai cald, minus 23,8 grade, in localitatea Fagaras.

In judetul Alba, temperaturile minime ale diminetii de miercuri au fost cuprinse intre 22,1 grade Celsius la Sebes si minus 18,5 la Alba Iulia, in judetul Sibiu au fost la minus 23,6 grade Celsius la Dumbraveni si minus 17 grade la Boita, iar in judetul Mures cea mai scazuta temperatura, de minus 17,7 grade Celsius, s-a inregistrat la Targu Mures si cea mai ridicata, minus 13,3 grade, la Batos. Meteorologii avertizeaza ca noaptea de Revelion si dimineata de joi vor fi chiar mai reci.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri