Peste 25.000 de politisti vor asigura ordinea si linistea publica de Revelion, mobilizati in strada la cele 200 de petreceri, concerte si spectacole organizate in noaptea dintre ani fiind asteptate sa participe aproximativ 600.000 de persoane.

Potrivit Politiei Romane, suplimentar fata de cei peste 14.500 de politisti care se afla in dispozitivul curent de ordine si siguranta publica, 10.500 de politisti de la ordine publica, rutiera, transporturi, investigatii criminale, arme si explozivi, precum si lupatori de interventie rapida sunt pregatiti sa intervina daca au loc fapte antisociale, arata Mediafax.

Politistii vor asigura ordinea si linistea publica in locurile in sunt petreceri si concerte de Revelion. Dintre acestea, la cele 200 de manifestari publice de amploare, care includ concerte, spectacole de datini si obiceiuri de iarna, precum si focuri de artificii, sunt asteptate sa participe aproximativ 600.000 de persoane. De asemenea, politistii vor fi in strada si in perioada 1-4 ianuarie 2015.

Politistii de la rutiera vor fi pe toate drumurile nationale, cu peste 460 de aparate radar, pentru depistarea soferilor care conduc cu viteza, dar si a celor care se vor urca la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. De asemenea, politistii vor dirija traficul, pentru a preveni aglomerarile, in special pe drumurile spre statiuni sau localitatile unde sunt organizate petreceri de Revelion.

Citeste si:
Cum au scapat doi botosaneni de dosar penal pentru ca au condus beti
Cum au scapat doi botosaneni...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Summer Well 2020 anunta noi artisti
Setari Cookie-uri