Carmen Iohannis, mesaj emotionant: öNu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii!ö

Prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii in care apare presedintele Klaus Iohannis, alaturi de un brad impodobit.

”Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii!” este mesajul postat de Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este insotit de doua fotografii in care apare presedintele Klaus Iohannis, alaturi de un baietel si de un alt barbat.

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, in mesajul de Anul Nou, in care a afirmat ca ar vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim si ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta.

Citeste si:
Carmen Iohannis nu merge nici azi la audieri
Carmen Iohannis nu merge nici...

”Dragi romani din tara si din strainatate, Incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate. Si o vom face impreuna”, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Potrivit lui Iohannis, ”de Sarbatori, suntem mai buni unii cu altii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutati, avem si mai multa incredere si speranta in viitor si lasam la o parte ce ne desparte si pastram ceea ce ne uneste”.

PROFIL de lider. Iohannis: mediator, conector si influentator

Citeste si:
Klaus Iohannis: M─â bucur s─â v─âd c─â se schimb─â atitudinea fa╚Ť─â de...
Klaus Iohannis: M─â bucur s─â...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Social »Setari Cookie-uri