Metrorex nu si-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), iar cei care tulbura ordinea si liniste publica sau sunt indecenti vor fi amendati, au declarat reprezentantii companiei.

Sursele citate au spus ca Metrorex are obligatia de a transporta pasagerii in conditii decente, iar cei care ar calatori fara pantaloni, ar da dovada de lipsa de respect fata de ceilalti calatori, precizand ca angajatii vor sesiza Politia Metrou in cazul in care cineva incalca ordinea si linistea publica sau este indecent, potrivit Mediafax.

"Este un act de indecenta si de lipsa de respect fata de ceilalti calatori", au precizat reprezentantii Metrorex, adaugand ca daca vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sanctiuni conform legii. Evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, este planuit sa se desfasoare pentru prima data si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00, cand locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se intampla an de an si care a inceput in 2002, in New York, la initiativa Improv Everywhere. Evenimentul a debutat ca o farsa, la care au participat sapte persoane, si s-a transformat de-a lungul timpului intr-o celebrare a ridicolului. In acest an, la eveniment vor participa cel putin 60 de orase din lume, fiind pentru prima data cand manifestarea este planificata sa fie organizata si in Bucuresti, potrivit informatiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicata "No Pants Subway Ride".

Evenimentul se va desfasura duminica, de la ora 15.00, in toate orasele participante. In Bucuresti, cei interesati sa participe sunt asteptati duminica, la ora 15.00, la iesirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta si modul in care vor fi organizati participantii va fi anuntat la locul de intalnire.

La punctul de intalnire, participantii vor fi organizati in grupe si impartiti la un anumit vagon. Liderul de grup va imparti participantii in grupe mai mici, atribuind fiecaruia o statie specifica unde sa se dezbrace de pantaloni, respectiv fusta. Participantii trebuie sa aiba la ei un rucsac sau o sacosa pentru a depozita pantalonii, o cartela de acces la metrou sau bani pentru ea si mult entuziasm. De asemenea, acestia trebuie sa poarte haine normale de iarna (palarie, caciula, manusi etc.).

Participantii la manifestare isi vor scoate pantalonii in interiorul statiei de metrou, inainte de a intra in vagoane. Participantii la eveniment trebuie sa poarte boxeri sau pantaloni scurti, nefiind permisa versiunea de chiloti tanga. La eveniment pot participa cei care sunt dispusi sa isi dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a mentine un ton indiferent cu privire la acest lucru si care au un bilet de metrou valid.

Participantii la eveniment trebuie sa actioneze ca de obicei, sa nu interactioneze cu alti participanti pe care nu ii cunoaste. In cazul in care sunt intrebati de oameni de ce circula in acest mod, ei le vor spune acestora ca "au uitat pantalonii acasa" si, da, le este "un pic rece". De asemenea, trebuie sa insiste ca este o coincidenta faptul ca si alte persoane si-au uitat in aceeasi zi pantalonii acasa. De asemenea, participantii trebuie sa stea in vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revista sau o carte sau sa aiba activitatile pe care le au de fiecare data cand circula cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este planuit sa se desfasoare duminica, de la ora 15.00, si in orase precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver si Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Debby Wong / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri