Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse.

"Serena Williams este marea favorita la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalista la Roland Garros si la Turneul Campioanelor, Halep viseaza sa mai treaca un prag si sa castige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alaturi de Maria Sarapova si Petra Kvitova. Serena spera sa se impuna la Australian Open, unde a castigat cinci titluri, dar niciunul in ultimii cinci ani", scrie AFP, potrivit Mediafax.

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp (51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02.00.Meciul este programat la ora locala 11.00, pe Rod Laver Arena. Principala favorita a competitiei, americanca Serena Williams, o va intalni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numarul 106 mondial.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri