Horia Tecau va evolua in primul tur al probei de dublu mixt la primul Grand Slam al anului, in timp ce Simona Halep si Irina-Camelia Begu joaca, duminica dimineata, in optimi la Australian Open, au anuntat organizatorii.

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, in primul meci de pe arena Rod Laver, la ora locala 11.00 - ora 2.00 - ora Romaniei, noteaza Mediafax. Tot pe arena Rod Laver va juca si Simona Halep, locul 3 WTA, cu belgianca Yanina Wickmaier, locul 80 WTA, in primul meci al sesiunii de seara, de la ora locala 19.00 - 10.00 - ora Romaniei.

In primul tur la dublu mixt, perechea Lucie Hradecka/Horia Tecau va juca in compania cuplului Andreja Klepac/Chris Guccione (Slovenia/Australia), in al treilea meci de pe terenul 11.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri