Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de director al SRI si a garantat faptul ca nu va fi ”niciodata seful SRI”.

Atanasiu, care este membru in Comisia de control SRI, a fost intrebat daca este interesat de functia de director al SRI. ”Nu ma intereseaza sefia SRI. Nu stiu cine a discutat (despre aceasta varianta, n.r.). Niciodata nu am fost interesat si nu mi-am pus in planul de cariera personala acest obiectiv si nu o sa fiu, va garantez eu, niciodata seful SRI”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL, scrie Mediafax.

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si-a inaintat demisia de la conducerea SRI presedintelui Romaniei, iar Klaus Iohannis a acceptat-o. Presedintele comisie de control a SRI, Georgian Pop a anuntat, joi, ca in perioada imediat urmatoare comisia va audia conducerea interimara a Serviciului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri