Meteorologii au emis un cod galben de ninsoare si vant pentru Bucuresti si alte 24 de judete din jumatatea de sud a tarii. Avertizarea va intra in vigoare vineri dupa-amiaza si va fi in vigoare pana sambata la pranz.

Potrivit meteorologilor vantul va depasi, la rafala, 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada. Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, in a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Muntilor Banatului si cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura. Ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea, unde va continua sa ninga, in general slab, pana sambata dupa-amiaza, relateaza Mediafax.

cod galben ninsoare

Cantitatile de precipitatii vor fi mai insemnate in Oltenia si la munte, unde se va depune strat nou de zapada, local mai consistent. Vantul va avea intensificari temporare, viscolind si spulberand zapada, in regiunile sudice, dar si la munte, unde va atinge la rafala peste 50-60 de kilometri pe ora, iar in sudul Banatului, 80 de kilometri pe ora. Vantul se va diminua in intensitate in cursul zilei de sambata.

In regiunile sudice, vantul se va intensifica de vineri dimineata, iar ninsori, in general slabe cantitativ, vor fi local si in restul teritoriului, a precizat ANM. Avertizarea cod galben a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Sibiu, Brasov si Covasna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri