Jucatoarea Simona Halep s-a declarat bucuroasa ca a castigat in doua seturi meciul disputat sambata cu Silvia Soler-Espinosa, primul al intalnirii de Fed Cup Romania - Spania, spunand ca a fost un joc complet si multumindu-i pentru sustinere presedintelui Klaus Iohannis, care s-a aflat in tribuna.

"Am avut foarte mari emotii. Au venit foarte multi oameni sa ne vada, sa ne sustina, si vreau sa le multumesc. Ati fost super astazi. Vreau sa ii multumesc domnului presedinte Iohannis ca a venit sa ne sustina. Multumim, domnule presedinte! Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa castig in doua seturi, am facut un meci bun. Am emotii si pentru maine. Cred ca am avut o tactica buna si m-am miscat si bine pe teren, cred ca a fost un meci complet", a afirmat Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep a spus ca ii recomanda Irinei Begu, care va juca al doilea meci al intalnirii cu Spania, sa fie relaxata si sa nu aiba emotii.
La primul meci al intalnirii de la Galati dintre Romania si Spania, contand pentru turul intai al Grupei Mondiale II a Fed Cup, Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-1 pe sportiva Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA.

La confruntarea dintre Halep si Soler-Espinosa a asistat si presedintele Klaus Iohannis, care a plecat imediat dupa terminarea partidei, fara a face declaratii.

La ceremonia care a marcat inceputul intalnirii cu Spania, jucatoarele romance au intonat imnul Romaniei de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribuna. Inainte de inceperea primului meci, echipa Romaniei a mers in fata lojei in care se afla Iohannis si sportivele au dat mana cu presedintele.

Sambata va mai avea loc meciul dintre Irina-Camelia Begu (34 WTA) si Garbine Muguruza (24 WTA).

Duminica, de la ora 12.00, sunt programate confruntarile de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa si meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Castigatoarea intalnirii dintre Romania si Spania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri