Circulatia pe Soseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, va fi restrictionata in perioada 20 - 24 martie, cand este programata montarea ultimelor doua tronsoane ale pasajului pietonal de la Piata Presei Libere, informeaza, vineri, Primaria Capitalei.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) anunta ca va incepe montarea ultimelor doua tronsoane ale pasajului pietonal de la Piata Presei Libere, care va asigura legatura intre nodul de transport de la capatul tramvaiului 41 si aleea de acces in Parcul Herastrau catre fostul Pavilion H, scrie Mediafax.

Circulatia va fi restrictionata, de vineri pana marti, pe soseaua Kiseleff. Astfel, incepand de vineri, ora 23.00, pana duminica, ora 10.30, se va inchide laterala de trei benzi de pe sensul spre Piata Presei Libere, in scopul montarii primului tronson al pasajului pietonal.

"In aceasta perioada, pe zona centrala a Soselei Kiseleff, se va circula in sens unic, dinspre Arcul de Triumf catre Piata Presei Libere", precizeaza PMB. Incepand de duminica, ora 11.00, pana marti, ora 24.00, se va inchide zona centrala a arterei Soseaua Kiseleff pentru montarea celui de-al doilea tronson al pasajului pietonal.

"Din aceasta cauza, in perioada 20 martie, ora 23.00 - 22 martie, ora 10.30, statia de autobuze «Muzeul Satului», aferenta liniilor 131, 205, 330, 331, 335, sens Piata Presei Libere, se suspenda, iar autobuzele liniilor 131, 205, 330, 331, 335, 783 vor circula pe zona centrala a arterei Soseaua Kiseleff. Circulatia pe sensul spre Arcul de Triumf se va desfasura normal", se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Studiu: 90% dintre pietonii romani traverseaza neregulamentar
Studiu: 90% dintre pietonii...

Pasajul pietonal este parte componenta a lucrarii Pasaj Piata Presei Libere. Intregul proiect presupune realizarea unui pasaj rutier de 700 de metri, pe sensul dinspre DN1 spre bulevardul Kiseleff si bulevardul Marasti, si a doua pasaje pietonale subterane: un pasaj subteran pietonal nou, dar si scurtarea si modernizarea celui existent. Valoarea totala a investitiei este de 60,4 milioane de lei, fara TVA, iar termenul de finalizare a lucrarii, estimat de constructor, este luna martie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Circulatie in conditii de iarna in mai multe judete