Romanii in cautare de un loc de munca pot verifica cel 4.000 de oferte ale celui mai mare targ de joburi, deschis vineri si sambata, la Sala Palatului din Bucuresti.

La targul Angajatori de Top participa 100 de companii cu locuri de munca in special in IT&C, vanzari, servicii si BPO, inginerie, marketing si financiar-bancar. Pentru studenti studenti si proaspat absolveniti, targul ofera 80 de programe de internship & trainee.
Companiile participante ofera salarii de la 300 de euro pentru juniori, 700-1.000 de euro pentru candidatii cu nivel mediu de experienta si 1.000-1.500 de euro pentru seniori.

Astfel, 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe, arata un comunicat Catalyst Solutions.

Potrivit unui studiu hipo.ro, 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 fata de anul trecut. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu.
Potrivit organizatorilor, 25% dintre joburile deschise la Angajatori de Top sunt acoperite in urma participarii la eveniment.

O parte dintre companiile prezente in aceasta primavara la Angajatori de Top Bucuresti participa pentru prima data in cadrul evenimentului, iar printre acestea sunt eMag, KFC, Brico-Depot Romani, PayU, UPA Solutions, Gopet Romania, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter International Romania, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri