Dintr-o regretabila eroare, pe care ne-o asumam, wall-street.ro a citat si a preluat o informatie conform careia o cofetarie a fost inchisa pentur o luna de ANAF. De fapt, unitatea a fost inchisa pentru lucrari de renovare. Ne cerem scuze pentru aceasta greseala.

Astfel, asa cum reiese dintr-un anunt al respectivei cofetarii, stirea potrivit careia cofetaria Codrina de pe Simion Barnutiu a fost inchisa pentru o luna de ANAF pentru o diferenta de 1,5 lei la casa, este falsa.

Aceasta unitate este inchisa saptamana aceasta de luni pana vineri pentru lucrari de renovare in laborator, planificate in prealabil.

Celelalte cofetarii Codrina functioneaza dupa programul normal. Redeschidem si va asteptam din nou sambata aceasta, 28 martie, incepand cu 7:30 dimineata.

Redam stirea in forma initiala:

Citeste si:
Cuptorul Moldovencei pregateste investitii de 240.000 de euro in 2020
Reteaua de cofetarii Cuptorul...

O cofetarie din Timisoara a fost inchisa de inspectorii ANAF pentru o luna zile din cauza unui plus in casa de marcat de 1,5 lei, scrie gorj-domino.ro.

Motivul initial pentru care inspectorii au pus lacatul pe prajiturile Codrina este un plus de casa de 1,50 lei, descoperit de inspectori dupa ce au confruntat monetarul din casa de marcat cu valoarea bonurilor emise pana in momentul descinderii, care nu a putut fi justificat de vanzatoare, scrie publicatia citata.

Sursa foto: Shutterstock: Bon Fiscal

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
CORONAVIRUS | Cinci persoane vindecate de infecţie la Timișoara
Setari Cookie-uri