La tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup, Canada - Romania, Eugenie Bouchard a refuzat sa dea mana cu Alexandra Dulgheru, numarul 7 WTA explicand ca nu are nimic cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

Alexandra Dulgheru a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard, iar la sfarsit a ironizat gestul acesteia de la tragerea la sorti. Alexandra Dulgheru s-a dus la stafful ei si s-a facut ca da mana cu cei de acolo, insa toti s-au prefacut ca nu vor sa faca acest lucru, amintind de gestul nesportiv al lui Eugenie Bouchard.

"Nu am nimic cu ea. Nu cred in ideea de a-i ura succes adversarei mele inainte de meci. Dupa ce vom juca, ii voi strange mana, indiferent de ce se va intampla", a declarat Bouchard pentru DolceSport. Jucatoarea romana a afirmat ca a fost surprinsa de reactia lui Bouchard, dar nu a fost deranjata.

Vezi ce i-a facut Bouchard Alexandrei Dulgheru! VIDEO

"A fost putin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Asa a decis ea. A fost putin ciudat momentul, dar fiecare se comporta cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjeaza", a mentionat Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Totusi, la fileu, Alexandra Dulgheru a dat mana cu Eugenie Bouchard, care abia i-a strans mana sportivei noastre. Alexandra Dulgheru (25 de ani, locul 69 WTA) a invins-o pe Eugenie Bouchard (21 de ani, locul 7 WTA), scor 6-4, 6-4, in al doilea meci al intalnirii de Fed Cup dintre Canada si Romania.

Conform tragerii la sorti, duminica, in a doua zi a intalnirii vor avea loc partidele:

  • Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)
  • Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69)
  • Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru

Invingatoarea va evolua in 2016 in cea mai inalta divizie a competitiei, iar invinsa va juca in Grupa Mondiala II.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri