Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca "de sase luni, in Romania, toata lumea descinde", facand referire la DNA, DIICOT, Politie, ANAF, el adaugand ca "trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute".

"De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani pentru a ridica un «guler alb»; DIICOT-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani (singurii la care prezenta masiva a mascatilor este justificata). Politia descinde cu mascati si cameramani; Jandarmeria insasi descinde cu mascati si cameramani; ANAF-ul descinde peste micile chioscuri cu coloane de masini si armate de cameramani; Ministrii descind in marile magazine insotiti de armate de cameramani", scrie Basescu, pe contul sau de Facebook, potrivit Mediafax.

"Si toti interpreteaza legea «de la caz la caz»", continua el. Fostul presedinte se intreaba daca singura modalitate de a guverna este "instituirea spaimei de descinderile institutiilor statului" si arata ca "trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute". "Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile institutiilor statului? Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute", mentioneaza el.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Care au fost marile dosare de coruptie din 2014