Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din capitala Spaniei.

Partida a durat o ora si 49 de minute. Halep a ratat doua mingi de set in aceasta partida. Halep si Cornet au mai fost adversare pana in prezent de trei ori, jucatoarea franceza impunandu-se de doua ori. Cele doua sportive s-au intalnit la Monterrey, in 2011, in primul tur, cand a invins Cornet, scor 7-5, 6-1, in 2013 la Sofia in grupe, cand Halep s-a impus cu 6-4, 6-4, si in 2014 in runda inaugurala la Dubai, cand romanca a abandonat la scorul de 6-1, 1-1. Pentru prezenta pe tabloul principal al turneului madrilen, Halep va primi un cec de 11.600 de euro si 10 puncte WTA, scrie Mediafax.

Simona Halep este finalista editiei precedente si avea de aparat 650 de puncte WTA. Ea a disputat finala de anul trecut cu Maria Sarapova, rusoiaca impunandu-se cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3. Sarapova, locul 3 WTA, a inceput cu dreptul apararea trofeului, castigand, duminica, in fata sportivei elvetiene Timea Bacsinszky, locul 21 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3. In functie de rezultatele pe care Sarapova le va inregistra la Madrid, Halep poate cobori pe locul 3 WTA. Urmatorul turneu la care va participa Simona Halep va fi la Roma, competitie programata in perioada 11-17 mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri