Procurorii DNA fac miercuri sapte perchezitii in Bucuresti si patru judete, la firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012, in legatura cu programul de reabilitare a unor scoli cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii.

Perchezitiile sunt efectuate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Alba, la sediile mai multor firme si la domiciliile unor persoane, din municipiile Sibiu, Brasov, Alba-Iulia, Piatra Neamt si Bucuresti, arata DNA, intr-un comunicat de presa, scrie Mediafax.

Ancheta vizeaza posibile fapte de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2011 - 2012, a precizat DNA. Potrivit unor surse judiciare, in ancheta DNA sunt vizate fapte care ar fi fost comise in legatura cu programul de reabilitare a unor scoli cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii (BEI).

Sursele citate sustin ca se fac verificari in cazul unor oameni de afaceri, castigatori ai licitatiilor, si unor coordonatori de proiecte de la nivel judetean si regional. Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Citeste si:
Primii artisti confirmati la Saga Festival, festival nou in Bucuresti
Un nou festival de muzica in...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Parcarea pe trotuare in Romania este interzisa