Vineri intre orele 15:00 si 17:00 traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei, de la Ateneul Roman pana in Parcul Cismigiu,pentru parada costumelor populare ce va avea loc in cadrul Festivalului International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu".

Traficul va fi restrictionat pe traseul Ateneul Roman - parcarea Hilton - Calea Victoriei (banda I de circulatie) - Cercul Militar National - Bd. Regina Elisabeta (pe trotuar) - intrarea in Parcul Cismigiu, relateaza Mediafax.

Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie, doar pe Calea Victoriei, precizeaza Brigada Rutiera a Capitalei.Brigada Rutiera solicita soferilor sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

Festivalul International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu" incepe vineri cu parada costumelor populare romanesti si internationale si se va desfasura pana duminica in Parcul Cismigiu.

Evenimentul, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), va reuni aproximativ 2.000 de artisti din toate zonele tarii, ansambluri folclorice, fanfare, minoritati si comunitati nationale, targ de mestesugari si hand-made, ateliere de creatie si bucate traditionale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri