Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova au deschis o ancheta dupa ce un politist care verifica, vineri, o posibila frauda la Bacalaureat comisa de fiica fostului sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu ar fi fost agresat de mama elevei, femeia putand fi acuzata de ultraj.

Procurorii si politistii din Orsova au fost sesizati, vineri, despre o posibila frauda la proba de Geografie a Bacalaureatului in cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orsova, transmite corespondentul Mediafax.

In urma sesizarii, la iesirea de la proba scrisa la Geografie un procuror si un politist au asteptat-o pe eleva suspectata de frauda.

Sesizarea o viza pe fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, care sustine in aceasta perioada examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orsova.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel, in momentul in care eleva a fost verificata de catre anchetatori pentru a se stabili daca asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv sotia lui Adrian Duicu, l-ar fi imbrancit pe politist.

Sursa citata anterior a mai declarat ca, in urma altercatiei, politistul s-a ales cu cateva zgaraieturi, motiv pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a intocmit acte pentru a se stabili daca femeia va fi acuzata de ultraj.

La ora transmiterii acestei stiri, atat mama, cat si fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti Adrian Duicu sunt audiate de catre anchetatori in incinta Colegiului Tehnic "Dierna".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri