Procurorii si politistii din Orsova au fost sesizati, vineri, despre o posibila frauda la proba de Geografie a Bacalaureatului in cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orsova, transmite corespondentul Mediafax.

In urma sesizarii, la iesirea de la proba scrisa la Geografie un procuror si un politist au asteptat-o pe eleva suspectata de frauda.

Sesizarea o viza pe fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, care sustine in aceasta perioada examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orsova.

Citeste si:

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel, in momentul in care eleva a fost verificata de catre anchetatori pentru a se stabili daca asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv sotia lui Adrian Duicu, l-ar fi imbrancit pe politist.

Sursa citata anterior a mai declarat ca, in urma altercatiei, politistul s-a ales cu cateva zgaraieturi, motiv pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a intocmit acte pentru a se stabili daca femeia va fi acuzata de ultraj.

La ora transmiterii acestei stiri, atat mama, cat si fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti Adrian Duicu sunt audiate de catre anchetatori in incinta Colegiului Tehnic "Dierna".